Tussen start en finish

Een wielerwedstrijd is eenvoudig te duiden als een potje hardfietsen. In de praktijk ligt het iets gecompliceerder. Gisteren reden tweehonderd renners in de Ster van Zwolle 170 kilometer met een gemiddelde snelheid van bijna vijftig kilometer per uur in het rond.

Waar blijven de renners ?

Om dit te kunnen volhouden is eten en bijeten van sportief levens belang. Op van te voren aan te wijzen plaatsen krijgen de renners voedsel en drinken aangereikt: de ravitaillering is de benaming. Op de foto’s: ravitailleurs of in gewone taal: helpers.

Hoe kom ik hier van af ?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Werken en wonen in wonderland. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s