Zwols Earth Hour

Ging bij u zaterdagavond ook even het licht uit ?

Ik zag de Dark Side of the Moon. Op de foto hierboven, maar ook op de tv. Te zien was een documentaire over de opnames van het album met gelijknamige titel van Pink Floyd.

Het eerste openlucht popconcert dat ik bezocht was dat van Pink Floyd in het Amsterdamse bos. In de tijd van popart Zoveel jaren later was ik weer in Amsterdam. In het stedelijk museum ging ik lettelijk op in love letters black and pop-art like white.

Terug naar nu ; tegenwoordige tv tijd. Zag voorbijkomen AliB. Hij verbindt van toen en vandaag. Bonnie St Clair. Weet u nog van: Bonnie mag ik naar je kijken? Zie hier:

Nog weer later zag in een andere muzikale verbinder in de wereld draait door “Johnny Cash like” special: Matthijs van Nieuwkerk. Mrs. Montreal speelt Sherryl Crow.

Over hoe mooi muziek kan zijn als het vuur langzaam dooft en het licht uitgaat. Nog even buiten kijken de maan verdwijnt geheel achter de wolken.

In Zwolle is Earthe hour ook aangebroken. Ik ga naar binnen, sluit de deur, doe het licht uit. In de verte hoor ik Ramses Shaffy zingen: We zullen doorgaan ..tot we samen zijn.

Ik duik in de liefde van de nacht.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Werken en wonen in wonderland. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s